poniedziałek, 20 kwietnia 2015

Bananowy krem jaglany


Delikatny, bananowy krem z kaszy jaglanej - idealny na śniadanie czy podwieczorek. Zdrowy, lekki i bardzo smaczny. Polecam :)

SKŁADNIKI:


1 szklanka ugotowanej kaszy jaglanej

½ szklanki mleka roślinnego np. ryżowego lub migdałowego

1 banan


Kurkuma



Ugotowaną kaszę zmiksuj z pozostałymi dodatkami na gładki krem. Dopraw kurkumą.



5 komentarzy:

  1. Świetny przepis, muszę wypróbować :) Zapraszam również do siebie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ooo, super! W takiej wersji jeszcze nie jadłam, na pewno wypróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Musze w końcu go zrobić :)
    Pozdrawiam :)
    http://fit-healthylife.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń