SKŁADNIKI:
1 pęczek zielonych szparagów
ok. 300 g truskawek
dressing:1 łyżka octu balsamicznego, 1 łyżka miodu,4 łyżki oliwy z oliwek
Szparagi ugotować al dente. ostudzić. Truskawki pokroić w ćwiartki. Truskawki delikatnie wymieszać ze szparagami.
Ocet wymieszać dokładnie z miodem, dodać oliwę i wymieszać.
Sałatkę polać dressingiem i podawać.
SMACZNEGO :)

Smaki zupełnie przeciwstawne, ale skoro mówisz ze dobre, to trzeba wypróbować:)
OdpowiedzUsuńciekawe, trochę wydają mi się sprzeczne te smaki ale na zdjęciu wygląda ta para bardzo smakowicie:)
OdpowiedzUsuńhmm ciekawe jak smakuje takie połączenie, wygląda przepięknie!
OdpowiedzUsuńa wiesz, że nie pomyślałabym o takim połączeniu?
OdpowiedzUsuńbrzmi ciekawie.