środa, 14 marca 2012
WARZYWA NA CIEPŁO
Bezglutenowe placki z cukinii i marchewki
Frytki z batatów
Curry z bakłażana i ciecierzycy
Bezglutenowe placki z cukinii z wędzonym łososiem
Warzywne stir-fry z makaronem
Curry warzywne
Makaron warzywny z sosem pomidorowym
Sałatka z czerwonym ryżem, soczewica i szparagami
Kasza gryczana z soczewicą i szparagami
Curry z bakłażana
Roladki z bakłażana z marynowanym tofu
Dietetyczny makaron z warzywami i marynowanym tofu
Rozgrzewające risotto z kaszy gryczanej z warzywami
Pieczone warzywa
Bakłażan faszerowany quinoa i szpinakiem
Papryka faszerowana quinoa i szpinakiem
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz