środa, 14 marca 2012
Przystawki
Hummus z buraczkami
Kuleczki z ricotty z suszoną śliwką
Pasta z ciecierzycy i pieczonej papryki
Bezglutenowa focaccia z pomidorami
Jaja przepiórcze sadzone w awokado
Farinata czyli włoski chleb z ciecierzycy
Polędwiczka wieprzowa marynowana w winie
Ziemniaki pieczone z szynką parmeńską
Roladki z bakłażana z marynowanym tofu
Tartinki z łososiem, anchois, kawiorem i serem truflowym
Pieczone warzywa
Lekki dip musztardowy
Lekki dip czosnkowy
Dietetyczna ryba po grecku
Burgery z łososia
Papryka faszerowana quinoa i szpinakiem
Majonez z awokado
Bakłażan faszerowany szpinakiem
Pomidory faszerowane
Lekki dip z rzodkiewką
Spring rolls ze szparagami i łososiem
Jajka faszerowane w wersji light
Dietetyczna tarta ze szpinakiem
Tatar z łososia z jabłkiem
Sajgonki z krewetkami
Sałatka z łososiem, awokado i kaparami
Pasta z awokado
Sałatka z figami i mozzarella na liściach szpinaku
Pomysł na krewetki
Krewetki z ananasem na szpinaku
Roladki z łososia w papierze ryżowym
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz