środa, 14 marca 2012

Przystawki


Hummus z buraczkami




Kuleczki z ricotty z suszoną śliwką





Pasta z ciecierzycy i pieczonej papryki




Bezglutenowa focaccia z pomidorami




Jaja przepiórcze sadzone w awokado






Farinata czyli włoski chleb z ciecierzycy






Polędwiczka wieprzowa marynowana w winie



Ziemniaki pieczone z szynką parmeńską




Roladki z bakłażana z marynowanym tofu



Tartinki z łososiem, anchois, kawiorem i serem truflowym




Pieczone warzywa




Lekki dip musztardowy




Lekki dip czosnkowy



Dietetyczna ryba po grecku


Burgery z łososia





Papryka faszerowana quinoa i szpinakiem




Majonez z awokado





Bakłażan faszerowany szpinakiem



Pomidory faszerowane





Lekki dip z rzodkiewką




Spring rolls ze szparagami i łososiem





Jajka faszerowane w wersji light



Dietetyczna tarta ze szpinakiem




Tatar z łososia z jabłkiem






Sajgonki z krewetkami






Sałatka z łososiem, awokado i kaparami






Pasta z awokado





Sałatka z figami i mozzarella na liściach szpinaku





Pomysł na krewetki






Krewetki z ananasem na szpinaku






Roladki z łososia w papierze ryżowym

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz